Green deli cafe

История

Green Deli Cafe е българска верига кулинарни кафенета, с единадесет локации в София. Първото Green Deli Cafe отваря врати през 2012г., като целта ни беше да създадем кафене, което предлага както хубаво кафе, така и отлична храна, в приятна и комфортна обстановката, удобна за срещи или просто прекарване на време.
Едно място за сутрешно кафе с прясно изпечен кроасан, за вкусен и здравословен обяд, за грабване на нещо за офиса или вкъщи, на път от работа, или просто за среща с приятели или колеги.

Информация

Храна

В Green Deli Cafe ви предлагаме както класики, полулярни от стотици години, така и нови, оригинални и дори авторски рецепти.

Общото между всички тях са страстта и начина на приготвяне – така, както бихме ги приготвили за самите себе си – от подбора на продуктите до момента на поднасяне.

Доставките на пресни и подбрани продукти пристигат при нас всеки ден. Ние не купуваме “на едро”, не държим “количества” и нямаме складове, пълни със стока.

Ние не използваме полуфабрикати, оцветители, консерванти или каквито и да е други изкуствени добавки. Вместо това, сами варим бульони за супите си, пасираме си хумус и песто от пресни и качествени продукти, месим и печем хлебчета за супите си и ежедневно приготвяме пайове, кишове, тарти и мъфини, без да използваме готови прахчета, смеси и блатове.

Интериор  

Създадохме съвременен, еклетичен и уютен дизайн, предоставихме бърза и безплатна интернет връзка, създадохме свой собствен бранд висококачествено кафе и събрахме екип от млади, ентусиазирани и лъчезарни хора.

Ориентацията ни е да държим нещата простички – прясно приготвена и честна храна. Ние имаме новаторски идеи и практики и се стремим да не правим компромиси с нещата, в които вярваме. Така при нас имате възможност да си направите спокойна среща в някое от уединените ъгълчета или да прекарате малко време, докато се наслаждавате на чаша прясно изцеден сок с ароматно кафе.

В Green Deli Cafe винаги ще ви посрещнем с усмивка и ще се постараем да отговорим на настроението ви.

Copyright 2023 © Green Deli Cafe. Всички права запазени.
error: Защитено съдържание!