Какво представлява HPP?

HPP /High Pressure Processing/ e обработката чрез високо хидростатично налягане. Това е иновативна, но проверена и сигурна технология в хранително-вкусовата промишленост. По същество, тя представлява техника за студена обработка, която удължава срока на годност и запазва всички полезни хранителни вещества и свойства на продукта.

При процеса, предварително опаковани в специални за целта опаковки, храни и напитки се подлагат на високо хидростатично налягане, до 6000 бара. В зависимост от вида продукт и неговото съдържание на вода, обработката продължава от няколко секунди до няколко минути. Чрез силата на налягането, се отстраняват всички патогени в продуктите (листерия, салмонела, ешерихия коли и др.). Резултатът е безопасен хранителен продукт със запазено качество, удължен срок на годност и още множество предимства. След обработката е необходимо хладилно съхранение на продуктите.

Към момента, при нас ще намерите няколко категории продукти, обработени чрез тази технология – супи, кондименти и уелнес шотове.

Супи

Обработените чрез HPP технологията супи, позволяват да поддържаме наличности през цялото време в нашите локации. Във всеки един момент, на нашите витрини, може да намерите четири от най-харесваните вкуса супи. Нашите супи идват на помощ в забързаното ежедневие, когато нямате време да приготвите обяд или вечеря, но искате да сервирате нещо вкусно, полезно и изцяло натурално. Супите ни са изключително подходящи и за малки деца, тъй като в тях има само натурални продукти, никакви консерванти и умерени количества подправки. Благодарение на удължения срок на годност, можете спокойно да си вземете повече бройки и различни вкусове за вкъщи, които като съхранявате във вашия хладилник, винаги ще имате под ръка супа, с вкус и качество на прясно приготвена такава. 

Дипове

Представяме ви пет вида дипове / мазила, които приготвяме по авторски рецепти:

✔️ Марокански хумус

✔️ Хумус от боб и тахан

✔️ Песто от босилек

✔️ Песто Росо

✔️ Гуакамоле

100% натурални съставки

Вложените съставки са 100% натурални. Без консерванти.
Работим с подбрани, качествени продукти и свежи подправки, а вкусът на нашите дипове само го доказва.

Уелнес шотове

Нашата специална категория енергизиращи, уелнес шотове е обработена също чрез технологията HPP. Съответно, всички ензими, витамини, антиоксиданти и други полезни вещества на вложените продукти са запазени. Можете да подсигурите сутрешната си имунна бомба, като си вземете нашата промо кутия от 6 шота, с която получавате единия шот безплатно. Повече за нашите уелнес шотове може да прочетете: тук

Copyright 2024 © Green Deli Cafe. Всички права запазени.
error: Защитено съдържание!