Уелнес шотове – 100 % натурален имунобустер

Куркума, портокал и джинджифил

В нашите шотове ние използваме пресен корен куркума. В куркумата има една определна съставка “куркумин”, която е причината този корен да е толкова полезен и известен с антиоксидантните и противовъзпалителните си свойства.    Куркуминът е труден за усвояване от организма и ако не се приема правилно, просто минава през тялото, без ефект.

За доброто усвояване на куркумина сме добавили черен пипер в рецептата.    Комбинирали сме го с портокал, мед и джинджифил, които превръщат шота в силна имунна бомба.

Лимон, мед и  джинджифил

В нашите шотове ние използваме пресен корен от джинджифил.  В джинджифила има повече от дванадесет вида антиоксиданти,  което го прави полезен за лечение на редица заболявания. Той съдържа етерични масла, протеини, калций, фосфор, желязо, фолиева киселина, манган, витамин С и витамини B3, В4 и В8.

Джинджифилът подобрява реакцията на нашата имунна система и понижава нивата на холестерол. Освен силен имуностимулант, има и детоксикиращ ефект, при редовна употреба.

Комбинацията му с мед и лимон има огромен положителен ефект върху организма.

Спирулина, лимон и джинджифил

Спирулината е зеленолистно водорасло, богато на доста важни хранителни вещества като бета каротин, витамин В12, витамин Е, желязо, цинк, манган, мед и селен.

Ние използваме жива спирулина, която се добива във високотехнологична ферма на българското черноморие. Качеството на живата спирулина е в пъти по-добро от дехидратирани прахове, защото е със 100% съхранени полезни свойства на жива храна. Спирулината спада към така наречените СУПЕР ХРАНИ. Тя е извор на множество ценни нутриенти,подсилващи организма в моменти на имунен стрес. Спирулина е най-богатият източник на растителен протеин, като съдържа в себе си разнообразни антиоксиданти, както и най-важните мастни киселини за човека.

Комбинацията на спирулина с мед и джинджифил, дава изключително силен заряд на организма за деня.

 

Copyright 2024 © Green Deli Cafe. Всички права запазени.
error: Защитено съдържание!