Факти за нашата храна

Всяка наша салата има свой собствен дресинг, специално разработен за нея. Дресингите ги правим от зехтин, прясно изцеден лимонов сок, подправки и други съставки, които подчертават и допълват вкуса на салатата. 

Вкусът на пресните подправки е съвсем различен от този на сухите. Повечето от нашите подправки са пресни, доставени в същия ден, така че ние просто ги измиваме и добавяме в храната, която ви поднасяме.

Не всички мазнини са вредни.
За приготвянето на нашите десерти, ние не използваме маргарин или хидрогенирано палмово масло. Вместо тях, използваме доброто, старо масло.

Постепенно хората започват да обръщат гръб на масовата консумация и нискокачествения фаст фууд, ставайки все по-съобразителни в избора си на храна. Ние смятаме, че прясно приготвената храна, направена с хубави и честни съставки, ще спечели играта. В Green Deli Café, ние не просто внимателно подбираме съставките на храната, но и се стараем всичко да е възможно най-прясно. 

Всеки делничен ден, при нас ще намерите няколко вида прясно изпечени хлебчета, които идеално се съчетават с някоя супа или салата от нашия асортимент. Нашите пекари ги месят и печат в ранни зори, за да може да ги консумирате възможно най-пресни. Имаме няколко разновидности, включително пълнозърнести, от ръж и от лимец.

Нашите супи не съдържат „подобрители и усилватели” на вкуса от типа на Мононатриев Глутамат (Е621).Вкусът и ароматът на всяка наша супа са 100% натурални и идват от продуктите и времето, които сме вложили тях. Нашите супи не са „бързи супи”. Приготвянето на една супа ни отнема средно 3 часа. Готвим ги така, както бихме ги сготвили за себе си: честно, търпеливо и с желание да доставим радост.
Copyright 2024 © Green Deli Cafe. Всички права запазени.
error: Защитено съдържание!